Om oss

Day by Silbear - en norsk nettbutikk 

 

Day By Silbear har satt sammen en kolleksjon av undertøy og nattplagg som føles behagelige mot huden. Huden er vårt største sanseorgan, derfor har vi brukt lang tid på å finne frem til undertøy og plagg laget av behagelige materialer som bomull og silke.

I vår kolleksjon av undertøy for kvinner kan vi tilby lekre truser av bomull i ulike modeller som klassisk truse, G-streng og hipster, perfekte i det daglige, ved trening osv.

Er du i humør til å pynte deg litt ekstra? Da kan vi friste med BH og truse eller G-streng i 100 % ekte Mulberry silke. Eller hva med en sømløs hipster i utsøkt blonde? Topp det hele med et par lekre strømper i nylon og blonder, og du vil føle deg verdsatt fra innerst til ytterst.

Vi har også et godt utvalg av undertøy til menn. Har du behov for en boxershorts med ekstra god støtte og passform? Vi har undertøy i ulike farger og mønstre. Eller unn deg litt luksus: Forsøk våre elegante truser av silke, designet for menn.

Day By Silbear holder til i Trondheim og foreløpig består teamet vårt av Silje Marita og Bjørn Henrik. Vårt langsiktige mål er at vår kolleksjon av undertøy skal leve opp til kvalitetsstempelet «Made in Norway», og både design og produksjon skal foregå i Norge.

Vi vil at du skal finne de beste plaggene for din komfort, og undertøy som passer til din kroppsform. Vi svarer på alle spørsmål, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi ønsker å gi deg en unik service ved kjøp av vårt utvalgte undertøy!