Personvern

Personvern og informasjonssikkerhet

Day By Silbear selger behagelig undertøy og behandler kun personopplysninger i tilknytning til denne virksomheten. Vi trenger opplysninger for å sende varene til rett adressat og vi trenger opplysninger i forbindelse med fakturering. Dette vil være personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, fødselsår og eventuelt epostadresse. For fakturering benyttes fødselsnummer.

Vi selger ikke, bytter ikke eller videreformidler ikke informasjon om personopplysninger til tredjeparter.

Våre samarbeidsparter kan gis tilgang til personopplysninger dersom det er helt nødvendig i forbindelse med vår virksomhet. I disse tilfellene vil vi inngå avtale om databehandling hvor vi på forhånd har beskrevet hvordan behandlingen vil foregå.

.

Slik kan du unngå informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne og brukes for å lagre handlekurven din og dine brukervalg. Informasjonskapsler kan også analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Dersom du ønsker å unngå informasjonskapsler, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Ved å gjøre dette vil funksjonene som avhenger av informasjon i nettleserens minne ikke fungere.

Safari; Internet Explorer; Mozilla Firefox;  Google Chrome

 

Andre funksjoner og service

Visitor analytics og Google analytics: Vi benytter disse tilleggsmodulen til å analysere besøkendes atferd og bedre tjenester på våre sider. Her kan du lese mer om analysene: klikk her!