Salgsbetingelser

Salgsbetingelser gjelder for alle ordre hos Day by Silbear.

 

Betaling

Paypal

Du betaler med PayPal i nettbutikken, millioner av kunder verden over bruker PayPal av en eneste grunn: Det er enkelt. Du må bare skrive inn e-postadressen og passordet ditt for å bekrefte betalinger. Det går mye raskere enn å benytte, kort, kodebrikke og BankID.

Se www.paypal.com for mer informasjon.

 

Faktura

Det vil komme et ekspedisjonsgebyr på 59kr i tillegg til totaltsum hvis du velger å betale med faktura.

Du skal betale din faktura innen 14 dager etter du har lagt inn din ordre.

Hvis du ikke betaler innen forfallsdato, vil du få purring. Deretter vil du få varsel om inkasso som har et gebyr på 105kr, samt forsinkelsesrenter.

Du må være over 18 år for å benytte deg av faktura. 

Betalingsutsettelse

Ønsker du betalingsutsettelse? Da vil det tilkomme et utsettelsesgebyr på din fakturasum. Utsettelsesgebyret kommer i tillegg til fakturagebyret på 59kr.

Det påløper ingen renter hvis du ønsker å benytte deg av utsettelsesgebyr. Vennligst send oss beskjed på mail etter du har foretatt ditt kjøp om du ønsker å utsette din betaling. 

1-2 mnd: 249kr

2-4 mnd: 399kr

Kontakt oss snarest etter du har plassert din ordre for å be om betalingsutsettelse.

Priser

Alle priser på daybysilbear.com er inklusive 25% moms. Administrasjons -og forsendelsesomkostninger er avhengig av hvor mye du handler for og hvilke betalingsløsning du velger.

 

Forsendelse

Vi sender dine varer med Posten Norge (uten sporing) eller Postnord (med sporing). På varer som er på lager er vanlig leveringstid 3-6 hverdager, på bestillingsvarer er leveringstiden 2-4 uker.

Bestillingsvarer

Produkter som er bestillingsvarer (det vil alltid stå i produktbeskrivelser om varen er bestillingsvare) har lengre leveringstid. Leveringstiden varierer fra produkt til produkt. Se i beskrivelse for å vite mer om leveransen. Det må påregnes ca. 2-4 ukers leveringstid på bestillingsvarer.

Undersøk dine produkter

Etter at du har mottatt dine produkter, bør du undersøke om leveransen stemmer overens med din ordre, eller om varene er blitt skadet eller har en feil eller defekt. Kontakt oss snarest om du finner feil eller mangler.

Retur -og byttevilkår

Som kunde har du alltid 14 dagers ubegrenset angre- og returrett, som gjelder fra den dagen du har fått varen.
Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten eller bytte varen du har kjøpt i en annen størrelse eller farge, skal du melde fra innen 14 dager etter at varen er levert/hentet ut på utleveringsstedet. 

Varer som returneres skal være hel og forsvarlig pakket inn. Vi tar ikke i mot retur av undertøy som er brukt eller hvor forpakningen er ødelagt. 

Retur/byttefrakten er kunden selv ansvarlig for å betale. 

Vi bytter ikke salgsvarer eller intimvarer som truser, badetøy, body med mer. Vi tar ikke stilling til kundens utsagn om at produktet ikke er brukt. Vi vil gi dere full sikkerhet på at intimprodukter dere kjøper hos oss er alltid er ubrukte.

Send oss melding på kontaktskjemaet for å registrere din retur/bytte. 

 

Gratis frakt

Kjøper du varer for mer enn 1000 kr dekker vi fraktkostnaden for deg.